Herkenbaar? Je hebt net een paar nieuwe MAG schoenen gescoord maar je hebt even geen inspiratie hoe je ze het beste kunt combineren? Niet getreurd! Op deze pagina vind je verschillende outfits en stijlen van fashionbloggersgecombineerd met hun favoriete paar MAG schoenen.

Kies dus wat bij je past en doe wat inspiratie op, have fun! 

SHRADDHA SINGH VAN SHRADS

 

 

"Meet the coolest boots this fall : Chelsea"
Heerlijke blog van Shrads. Multitalent Shradda Singh op MPS 4145G Reptile Old Silver. "Ik koos deze stoere maar comfortabel Chelsea boots van MAG. De reptielprint geeft deze basic boots een edgy twist. Door de print onderscheiden ze zich van andere zwarte laazen op straat. Combineerbaar met skinny jeans of jurkje. Ze passen bij elke outfit."

 

www.shrads.com - trending this fall chelsea boots
 
 
 

FAB LE FRIQUE

 

 

 
'Hier mijn outfit van gisteren. Een baby roze jurk samen met witte Velcro trainers van MAG. The perfecte combinatie “girly meets sporty” als je het mij vraag een heerlijke zomerse kleuren combo.

 

www.fablefrique.com - Pink dress & white velcro trainers

 


 

WENDY VAN SOEST

 

 

'Herinner jij je MAG nog uit de 90er jaren? Ik wel, sterker nog ik was een grote fan? Ik had 5 verschillende modellen, alle populaire meiden uit de klas had ze. MAG is Back met verbazingwekkende nieuwe modellen zoals de Sympasneakers, zoals deze op de foto. Ik ben vooral gek op de “chunky” zool.'

 

 

 www.wendyvansoest.com - outfit | Pink bomber jacket & sympasneaker

 
 
 

JOLIEN VAN STAEYEN

   

Kennen jullie de schoenen van MAG al? Ze zijn vooral bekend voor hun Megamok boots, maar nu hebben ze ook prachtige sneakers aan hun collectie toegevoegd. De Sympasneakers zijn er in verschillende kleuren en met verschillende prints en ik vind ze supertof! Ik viel als een blok voor het candy crush model, want ik word gewoon blij van deze vrolijke stipjes. Het zijn trouwens mijn eerste sneakers met velcrosluiting en dat stond al een tijdje op mijn wishlist! 

 


www.thatgirlwithherblog.com - outfit the perfect suit

 

 

 

 


 

TOEPS

 

 

'Mijn oudste paar schoenen heb ik al meer dan tien jaar. Ooit gekocht in de uitverkoop, in maat 39 omdat ze 40 niet meer hadden. Maar hey, ik kwam erin, en ik dacht ach, ik loop ze wel uit. Dat is gelukt.'

 

www.fashionmilk.com - over mijn oude nieuwe schoenen

 


 

LA CHANOA

 

 

"Yes, de MAG is back! Ik ben ontzettend blij dat de MAG weer terug is. Het is heerlijk om deze old school shoes weer aan te kunnen. Zelf vind ik de MAG-schoen een stoere maar ook weer een aparte look hebben. Maar naast dat ze er tof uitzien lopen ze ook echt hemels en zijn ze makkelijk te combineren. Ik heb vaak last van mijn voeten in veel schoenen. Maar door het dragen van de MAG heb ik gelukkig nergens last van. Ik ben fan!"

www.lachanoa.com - Faux locs & The MAG is back

 


 

ANNE

 

 

'Hippie is hip! Net zoals het loafer model met de transparante zool van MAG. Heerlijk materiaal, want je kunt het echt met alles matchen! En MAG never disappoints me, ze zitten namelijk weer fantastisch! '

 

 www.annewithlove.com - Hippie look

  

ANNE

 

 

'Megamoks zijn echte iconen uit de 90’s, maar dan in een heerlijk fashionable zebraprintje anno 2015. En wat zitten ze lekker! Was toch even in de veronderstelling dat ik mijn pantoffels aanhad. 

Walking on air just got real! 

Perfecte schoenen als je het festivalseizoen graag wilt overleven zónder pijnlijk voeten.'

www.annewithlove.com - festival outfit

 


 

TOEPS

 

 

'Deze schoentjes lopen trouwens heerlijk, alsof je op wolkjes loopt,en zonder enige blaarvorming.

Ik ben er blij mee!'

www.toeps.nl - Schoenen & Boterhamzakjes

 
 


 

FABLEFRIQUE

 

 

'Kennen jullie het merk MAG footwear al? Geloof me, uit eigen ervaring weet ik dat deze schoenen van super kwaliteit zijn, en heerlijk lopen. Beter gezegd: 

They walk like HEAVEN!'

www.fablefrique.com - zebra mok

www.fablefrique.com - Megamok Monday

 


 

ANITA VAN DER HEIJDE

   

'Voorjaars fotoshoot van MAG: Zebra printjes, chelsea boots, loafers en zoveel meer! De schoenen zijn gestyled met mijn eigen kleding:  een perfecte match.'


 

www.fashion-attacks.com - MAG fotoshoot

www.fashion-attacks.com - Stairs of Amsterdam

www.fashion-attacks.com - MAG creative shoot

www.fashion-attacks.com - The megamok

www.fashion-attacks.com - Pink & fluffy

 


 

MILLEX

 

 

Weer eens een totaal andere look, deze keer met een paar MAG boots'

 

www.milexblog.blogspot.nl - We may shine, we may shatter

 
 
 

FLEUR

 

 

'Ik zag regelmatig mensen op straat even twee keer kijken naar mijn MAG schoenen, maar dat vind ik ergens ook wel leuk. Zo val je tenminste op!'

 

www.fleursophia.com - Silver feet

www.fleursophia.com - New in-MAG megamok schoenen

 
 

LAURA

 

 

’Ik heb een paar nieuwe roze sneakers van MAG gescoord! Sneakers van hoge kwaliteit, gemaakt van leer.'

 

www.mixtfashion.blogspot.nl - Pink it is!

 

 

WENDY VAN SOEST

 

 

Ik heb gekozen voor de MPS 4148G in het donkerblauw, stoere laarsjes met een chunky zool. Oh boy they walk like heaven! Deze schoenen herinneren me aan die goede oude tijd :).'
 

www.fabulousstylews.blogspot.nl - OUTFIT | MAG CREATIVE FOOTWEAR

 

 

ELMA SCHUKKINK

 

 

 

‘Vandaag draag in de vernieuwde Megamok schoenen van MAG, en ik vind ze helemaal super!’

 

www.reinadelamoda.nl - Double denim

www.reinadelamoda.nl - MAG in the mix

www.reinadelamoda.nl - Hello zebra

 

 

JOYCE

 

 

''Ik waan me nooit geheel in het oranje tijdens het WK, maar ik ben nu harstikke blij met mijn nieuwe MAG sneakers met knal oranje veters!' 

 

www.justlikesushi.com - LET’S SWING (FOR ORANGE)!

 
 


 

NORA

 

 

Ik heb gekozen voor een baggy en stoere look met mijn Megamoks, ik vind deze stijl erg gaaf... en de schoenen passen goed bij de comfy look!www.1310bynora.com - baggy and boyish

 

 

AURELIE VAN HOUTE

   

'Sindskort heb ik een paar nieuwMAGs gescoord. Niet zomaar een paar, maar echte 'walk proof' schoenen, samen met de klassieke touch is dit een echte eyecatcher in mijn kast.'

 

www.lovelifelovefashion.be - Tie a knot

www.lovelifelovefashion.be - MAG shoes

 
 

EVA KRAAIJEVELD - VAN VELLINGA

 

 

'Dit is mijn eerste blogpost met mijn nieuwe MAGs, en ze lopen nog steeds zo heerlijk, net als vroeger! Behalve het design en de zool is er niet veel veranderd wat betreft de comfort van deze schoenen.'

 

www.creativityandchocolate.com - step by step

www.creativityandchocolate.com - blue's
 

 


 

ennl