HET SCHOENENMERK MAG IN DE JAREN 90

Het schoenenmerk MAG is midden in de jaren '90 geboren. De jaren van de house muziek, spice girls, spijker tuinbroeken en niet te vergeten dus ook de tijd van de MAG schoenen! Die heerlijk lopende, hippe maar ook een tikkie eigenzinnige schoenen. Kun jij je het nog herinneren? 

JAREN '90 FASHION

Het begon allemaal met de Megamok in de jaren '90. Deze innovatieve MAG schoen veroverde onmiddellijk de harten van talloze jonge mensen over de hele wereld. Het vernieuwende ontwerp, de mocassin constructie en het feit dat ze ongelofelijk lekker liepen veroorzaakte een schokbeweging in de schoenmode. Na de Megamok werden nieuwe concepten geintroduceerd zoals Queensize en MPS; maar het karakter en de ziel van de MAG schoenen bleef en blijft ongewijzigd. MAG is: Eigenzinnigfunctioneel en herkenbaar.

En guess what, MAG is back!HERINNERINGEN

Heb jij nog leuke herinneringen aan MAG schoenen in de jaren '90 of misschien wel foto’s uit deze tijd waar je, jouw MAG schoenen draagt? Aarzel dan niet, en stuurt ze op naar info@mag.nl. De leukste inzendingen maken kans op gave prijzen. Ook publiceren we jouw verhaal en foto’s op onze website en social media!

LEES OOK: MAG TEGENWOORDIG

 
ennl