Tips schoenen opbergen 
 

Nieuwe schoenen shoppen is altijd een leuke bezigheid. Maar het opbergen van schoenen wordt op een gegeven moment wat lastiger. Je schoenenkast puilt opeens zo uit, dat je niet meer weet waar je al dieschoenen moet laten. Herkenbaar? Rondslingerende schoenen zijn verleden tijd met deze opberg tips. Praktische tips zodat je op een eenvoudige manier je (MAG) schoenen kunt opbergen.


Opslagkast

Ikea heeft altijd handige schoenen opbergers en kasten te koop. Zoals de bekende ‘Expedit’ roomdividekasten. In elke vak passen precies een of twee paar Megamoks of MPS laarsjes. Dit geeft niet alleen een heel fijn overzicht, maar het staat ook nog eens erg mooi en opgeruimd. Een soort ‘walk in closet’ idee in je eigen slaapkamer. Zorg wel dat de schoenen er allemaal netjes in staat, anders oogt het alweer snel rommelig.

Dozen

Mocht je niet zoveel ruimte hebben om je schoenen op te bergen, dan zijn dozen een ideaal alternatief. Schaf een aantal mooie dozen aan (met bijvoorbeeld een modern printje), en verdeel je schoenen over de verschillendedozen. Om ervoor te zorgen dat je s’ ochtends niet weet waar welke schoenen in zitten, kun je de dozen labelen met productfoto’s of namen. Super overzichtelijk, en ook nog eens mooi voor het oog!

http://roomed.nl/nooit-meer-rondslingerende-schoenen-met-deze-opbergtips/

Planken voor schoenen

Een andere opberg tip voor je schoenen, is een eigen schoenenrek maken van planken. Dit hoeft niet moeilijk te zijn. Creëer je eigen schoenenwinkeltjes, door een aantal planken onder elkaar tegen de muur te slaan. Verdeel al je schoenen mooi over deze planken, en je hebt naast een overzicht ook een mooie collectie van je eigen schoenen. Tip: Gebruik de plankjes eens in bijvoorbeeld een pastel kleurtje, dat frist ook gelijk je slaapkamer of walk in closet weer helemaal op!