over MAG schoenen

Zoals veel fans al snel in de gaten hadden, is het schoenenmerk MAG weer helemaal terug van weggeweest! We hebben geluisterd naar onze klanten. We kregen ontzettend veel verzoeken om bepaalde MAG schoenen weer te gaan produceren. Uitspraken als “de lekkerste schoenen die ik ooit heb gehad” en “prachtige, stoere schoenen die ik nog steeds echt elke dag aan wil” hebben ons daarbij geïnspireerd.


ICONEN UIT DE JAREN '90

De laatste jaren is er veel aandacht besteed aan het vernieuwen van de MAG iconen uit de jaren '90. De klassiekers MEGAMOK en MPS zijn technisch totaal vernieuwd. Behoud van het herkenbare en eigenzinnige ontwerp van weleer stond daarbij centraal. De nieuwe generatie MAG schoenen staan garant voor nog lekkerder lopen dan je al van ons gewend was.Naast de vernieuwing van de klassiekers is er ook totaal nieuw damesmode schoenconcept ontwikkeld: de ELEVATION. Bij het Elevation model is het lekker lopen en eigenzinnige design gekoppeld aan een hakhoogte van 6 cm. Uniek aan deze schoenen is dat je hele dagen op hakken kunt lopen zonder dat als vermoeiend te ervaren.


HUIDIGE DAMES EN HEREN COLLECTIE MAG

MAG is eigenzinnig, gaat met de tijd mee maar volgt niet iedere modetrend op de voet. We blijven authentiek en uniek door schoenen aan te bieden met fantasie en eigen identiteit. Oftewel, de MAG identiteit. Continu ontwikkelen we nieuwe innovatieve producten die de wereld van schoenen fashion opfrissen. De stevige, robuuste en herkenbare zolen van de verschillende schoenconcepten staan daarbij centraal. MAG = REAL, en blijft dicht bij haar eigen karakter en ziel!
 

JOUW MENING TELT

MAG is geinteresseerd in jouw mening. Vertel ons je ervaringen of laat ons weten wat beter zou kunnen via info@mag.nl. Als MAG fan ben JIJ een belangrijke informatiebron om onze schoenen verder te verbeteren en om je nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst!
 

LEES OOK MEER OVER: PRODUCTIE EN PROCES MAG
 
ennl