Ruilen, retourneren

Ruilen

Binnen welke termijn kan ik mijn bestelling ruilen?

Het kan natuurlijk gebeuren dat de maat niet goed is of dat de kleur van de schoenen niet helemaal is, zoals verwacht. Alle schoenen kun je binnen 14 dagen na ontvangst zondermeer ruilen. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de schoenen in ongeschonden staat moeten zijn. De schoenen mogen niet buiten gedragen zijn. Kosteloos ruilen kan alleen indien de bestelling boven de € 50,00 bedraagt. Heeft u alleen een bestelling van accessoires geplaatst (zoals voetbedden, sokken, badslippers), dan kan deze niet kosteloos worden geruild. Bij een bestelling onder de € 50,00 komen de verzendkosten voor rekening van de klant.

Stuur de bestelling terug in de originele verpakking van MAG Creative Footwear. Vergeet niet de eventueel meegestuurde extraatjes (bijv. spuitbus/slippers/tas) mee terug te sturen. Beschadigde en/of vuile en/of gedragen schoenen kunnen wij niet terugnemen. Er zal dan ook geen restitutie van de betaling plaatsvinden. 

Hoe kan ik ruilen?
Indien je je schoenen wenst te ruilen, volg dan de volgende stappen:

  • Vul het retour/ruilformulier in dat bij het pakket is bijgevoegd. Vergeet niet het ordernummer in te vullen!
  • Verpak de schoenen (bij voorkeur in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging wordt vermeden. Voeg het ingevulde ruilformulier bij de schoenen. Vergeet niet de eventueel meegestuurde gratis extraatjes mee terug te sturen. Geef aan welk paar schoenen in welke maat je wenst te ontvangen.
  • De schoenen kunnen verstuurd worden naar: MAG Creative Footwear, antwoordnummer 72, 4700 VB Roosendaal. Het ruilen binnen Nederland is gratis bij een bestelling boven € 50,00. 
  • Bij een bestelling onder de € 50,00 kun je de bestelling sturen naar MAG Creative Footwear, Watermolenstraat 3E, 4708 AN Roosendaal. De kosten van verzenden zijn in dit geval voor eigen rekening.

Ik heb het verkeerde artikel ontvangen. Wat nu?

Mocht je onverhoopt een artikel hebben ontvangen dat niet overeenkomt met je bestelling, informeer ons hierover dan zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen). Je kunt de schoenen retour sturen (en de meegeleverde extraatjes) en het retour/ruilformulier invullen. Hier kun je aangeven dat je verkeerde schoenen hebt ontvangen.

Het pakket kan vervolgens via PostNL aan ons geretourneerd worden. De schoenen kunnen vanuit Nederland gratis verstuurd worden naar: MAG Creative Footwear, antwoordnummer 72, 4700 VB Roosendaal. Na ontvangst van het retourpakket zullen wij zo spoedig mogelijk zorgen voor nazending van de juiste schoenen. 

 

Ik heb een andere vraag over ruilen/retourneren
Mail dan jouw vraag naar info@mag.nl. Wij beantwoorden jouw vraag dan zo spoedig mogelijk (tijdens kantooruren). Mail gezonden in het weekend, zal de eerstvolgende werkdag worden beantwoord.

Retourneren

Wat zijn de kosten van retourneren?

Retourneren van MAG schoenen vanuit onze webshop binnen Nederland is gratis. Dit geldt voor bestellingen boven € 50,00 en is niet van toepassing op een bestelling van alleen accessoires (voetbedden, sokken en badslippers).

Binnen welk termijn kan ik mijn bestelling retourneren?

Het kan natuurlijk gebeuren dat de schoenen toch niet helemaal zijn wat je er in eerste instantie van had verwacht. Alle bestellingen van schoenen boven € 50,00 kun je binnen 14 dagen na ontvangst zondermeer retourneren waarna je, je geld terug krijgt. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de schoenen in ongeschonden staat en bij voorkeur in de originele verpakking bij MAG Creative Footwear worden afgeleverd. Vergeet niet de eventueel meegestuurde gratis extraatjes (bijv. spuitbus, slippers of tas) mee terug te sturen. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken. Een bestelling van alleen accessoires zoals voetbedden, sokken, badslippers etc. wordt niet teruggenomen. Een bestelling onder € 50,00 kan niet gratis geretourneerd worden; de verzendkosten zijn dan voor rekening van de klant.

Hoe moet ik retourneren?

Indien je je schoenen wilt terug sturen volg dan de volgende stappen:

  • Vul het retour/ruilformulier in dat bij het pakket is bijgevoegd. Vergeet niet het ordernummer in te vullen.
  • Verpak de schoenen (bij voorkeur in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging wordt vermeden. Vergeet niet de eventueel meegestuurde gratis extraatjes (bijv. spuitbus, slippers of tas) mee terug te sturen. Voeg het ingevulde retourformulier bij de zending.
  • De schoenen kunnen verstuurd worden naar MAG Creative Footwear, antwoordnummer 72, 4700 VB Roosendaal. Het retourneren binnen Nederland is gratis.
  • Indien de bestelling onder de € 50,00 ligt, komen de verzendkosten voor eigen rekening. De bestelling dient dan te worden gestuurd naar MAG Creative Footwear, Watermolenstraat 3E, 4708 AN, Roosendaal.

Volledig geld terug na retourneren.

MAG Creative Footwear vergoedt alle betalingen van de klant, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de klant de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de klant. Bij betaling via AfterPay wordt de factuur in AfterPay gecrediteerd en worden er € 0,95 aan betaalkosten in rekening gebracht.

Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft MAG Creative Footwear de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Let op: Het is -conform de voorwaarden die FashionCheque hanteert- niet mogelijk voor ons om je geld terug te storten op je FashionCheque wanneer je een product retourneert. Daarom zul je in dat geval van ons een shoptegoed krijgen. Dit shoptegoed verrekenen we dan bij een nieuwe bestelling.

Garantie en klachten

Ik heb een klacht, wat moet ik nu doen?

MAG schoenen worden geleverd met 6 maanden garantie. Voorwaarde om de garantie van toepassing te laten zijn is dat er sprake moet zijn van normaal gebruik en goed onderhoud. Mocht je, ondanks de zorg die er besteed wordt aan de kwaliteit van onze schoenen, toch een klacht hebben, stuur dan een email met datum aankoop en indien mogelijk je bestelnummer en korte uitleg van het probleem naar info@mag.nl. Het is zeer behulpzaam als er foto’s meegestuurd worden waarop het probleem of de beschadiging te zien is. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een passende oplossing te bespreken.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Indien je niet tevreden bent over de door ons aangeboden oplossing kun je je wenden tot de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk. Meer informatie hierover is te vinden op www.keurmerk.info.

Bovenstaande procedure is alleen van toepassing op aankopen via www.mag.nl en www.magcreativefootwear.com, de officiële internetsites voor het merk MAG.

Indien de schoenen niet gekocht zijn via onze website maar via een andere (internet)winkel dien je je te wenden tot het bedrijf waar je de schoenen gekocht hebt. Het is hun verantwoordelijkheid om al dan niet in samenspraak met ons de klacht te beoordelen en op te lossen.