Ruilen, retourneren

Ruilen

Binnen welke termijn kan ik mijn bestelling ruilen?

Het kan natuurlijk gebeuren dat de maat niet goed is of de kleur van de schoenen niet helemaal zoals verwacht. Alle schoenen kun je binnen 14 dagen na ontvangst zondermeer ruilen. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de schoenen in ongeschonden staat en bij voorkeur in de originele verpakking bij MAG Creative Footwear worden afgeleverd. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken. 

Hoe kan ik ruilen?
Indien je je schoenen wilt ruilen volg dan de volgende stappen:

  • Vul het retour/ruilingformulier in dat bij het pakket is bijgevoegd
  • Verpak de schoenen (bij voorkeur in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging wordt vermeden. Voeg je naam en bestelnummer/factuurnummer bij.
  • De schoenen kunnen verstuurd worden naar: MAG Creative Footwear, antwoordnummer 72, 4700 VB Roosendaal. Het ruilen (binnen Nederland) is gratis.

Ik heb het verkeerde artikel ontvangen. Wat nu?

Mocht je onverhoopt een artikel hebben ontvangen dat niet overeenkomt met je bestelling informeer ons hierover dan zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen). Je kunt de schoenen retour sturen en het retour/ruiling formulier invullen. Hier kan je aangeven dat je verkeerde schoenen hebt ontvangen.
Het pakket kan vervolgens via PostNL aan ons geretourneerd worden. De schoenen kunnen vanuit Nederland gratis verstuurd worden naar: MAG Creative Footwear, antwoordnummer 72, 4700 VB Roosendaal. Na ontvangst van het retourpakket zullen wij zo spoedig mogelijk zorgen voor nazending van de juiste schoenen. 

Ik heb een andere vraag over ruilen/retourneren
Mail dan jouw vraag naar webstore@mag.nl

Retourneren

Wat zijn de kosten van retourneren?

Retourneren van MAG schoenen vanuit onze webshop binnen Nederland is gratis.

Binnen welk termijn kan ik mijn bestelling retourneren?

Het kan natuurlijk gebeuren dat de schoenen toch niet helemaal zijn wat je er in eerste instantie van had verwacht. Alle bestellingen kun je binnen 14 dagen na ontvangst zondermeer retourneren waarna je, je geld terug krijgt. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de schoenen in ongeschonden staat en bij voorkeur in de originele verpakking bij MAG Creative Footwear worden afgeleverd. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken. 

Hoe moet ik retourneren?

Indien je je schoenen wilt terug sturen volg dan de volgende stappen:

  • Vul het retour/ruilingformulier in dat bij het pakket is bijgevoegd
  • Verpak de schoenen (bij voorkeur in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging wordt vermeden. Voeg je naam en bestelnummer/factuurnummer bij. De schoenen kunnen verstuurd worden naar:
    MAG Creative Footwear, antwoordnummer 72, 4700 VB Roosendaal
  • Het retourneren (binnen Nederland) is gratis.

Volledig geld terug na retourneren

MAG Creative Footwear vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele aan de consument in rekening gebrachte leveringskosten voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft MAG Creative Footwear de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Garantie en klachten

Ik heb een klacht, wat moet ik nu doen?

MAG schoenen worden geleverd met 6 maanden garantie. Voorwaarde om de garantie van toepassing te laten zijn is dat er sprake moet zijn van normaal gebruik en goed onderhoud. Mocht je ondanks de zorg die er besteed wordt aan de kwaliteit van onze schoenen toch een klacht hebben, stuur dan een email met datum aankoop en indien mogelijk je bestelnummer en kort uitleg van het probleem naar info@mag.nl. Het is zeer behulpzaam als er foto’s meegestuurd worden waarop het probleem of de beschadiging te zien is. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een passende oplossing te bespreken.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Indien u niet tevreden bent over de door ons aangeboden oplossing kunt u zich wenden tot de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk. Meer informatie hierover is te vinden op www.keurmerk.info.

Bovenstaande procedure is alleen van toepassing op aankopen via www.mag.nl en www.magcreativefootwear.com; de officiële internetsites voor het merk MAG.

Indien de schoenen niet gekocht zijn via onze website maar via een andere (internet)winkel dien je je te wenden tot het bedrijf waar je de schoenen gekocht hebt. Het is hun verantwoordelijkheid om al dan niet in samenspraak met ons de klacht te beoordelen en op te lossen.